Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geka Tip S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la pensiunea La Steaguri
120 lei
Brand
***
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Preturi de 3*! Conditii de 4*! Ospitalitate de 5*!

Pensiunea La Steaguri este una din noile structuri de cazare construite in Moldova, in curs de clasificare la 3 stele.

Situata la 30 km de municipiul Piatra Neamt, in Izvorul Muntelui la poalele masivului Ceahlau si la 5 km de cel mai mare lac de acumulare din Romania, strajuit de barajul Bicaz, Pensiunea La Steaguri va ofera conditii excelente de a petrece timpul liber in cel mai placut mod posibil.

Departe de aglomeratia orasului, inconjurata de farmecul padurii si de mireasma de cetina, insotita de susurul paraului Izvorul Muntelui, Pensiunea La Steaguri va ofera posibilitatea de a va relaxa la munte. Amplasata pe un teren de 1800 metri patrati, cu o capacitate de cazare de 10-12 persoane, La Steaguri impleteste cu succes cadrul natural deosebit si conditiile exceptionale de cazare.

In cadrul pensiunii noastre va punem la dispozitie o gama variata de facilitati pentru divertisment si odihna dintre care un miniteren de sport (fotbal, volei, tenis), un spatiu de joaca pentru copii, un foisor cu barbecue, leagan, hamac, terasa, semineu, televiziune prin satelit.

Oferim, de asemenea, posibilitatea turistilor de a-si pregati singuri, atat mancarea gatita obisnuita, in bucatarie amenajata special, cat si traditionalul gratar pe lemne (oferite de noi gratuit) pe cele trei suporturi aflate în pensiune (gratar, disc si ceaun cu trepied).

Natura, mereu incantatoare si foarte prietenoasa, ofera posibilitatea efectuarii de drumetii catre culmile inalte ale Ceahlaului precum si organizarea de partide pescuit. Nu departe de Pensiunea La Steaguri se afla numeroase puncte turistice de interes major, cum ar fi Lacul Izvorul Muntelui, statiunea Durau, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Cetatea Neamtului, etc.

Pensiunea functioneaza in regim de circuit inchis, oferind clientilor sai intimitate, discretie, siguranta si foarte multa liniste.

Pentru sejurul dumneavoastra, va oferim:

5 camere duble cu bai proprii, TV Led si minibar
living spatios, cu semineu
bucatarie complet utilata
Dintre facilitati, enumeram cateva:

- gradina amenajata si iluminata
- parcare proprie
- loc de joaca pentru copii
- sanius, ciclism montan
- miniteren sport (tenis , fotbal, volei, cos baschet, badminton)
- tenis de masa
- drumetii pe trasee montane marcate
- leagan
- hamac
- sezlong-uri
- terasa
- foisor in aer liber cu gratar rustic din piatra, disc, ceaun din fonta cu trepied - iluminate nocturn
- transfer la/ de la gara
Din Gura in Gura